USCATOARE AER

Uscatoare de aer profesionale, pentru orice capacitate si debit de aer comprimat, sisteme profesionale de uscare a aerului. Uscatoarele de aer Hertz sunt uscatoare de aer profesionale construite din cele mai bune materiale, facute din dragoste pentru natura cu o durata de viata foarte mare!

Pentru un aer de calitate aveti nevoie si de un uscator de calitate, pentru acaesta noi am venit in intampinarea dumneavoastra cu o serie de uscatoare de aer realizate la cel mai inalt nivel de calitate. Alaturi de aceste uscatoare va oferim si filtrele necesare realizarii unui aer instrumental. Toate tipurile de uscatoare comercializate de noi sunt gata de montat, nu necesita nici o pregatire speciala, iar totul este conform normelor CE in vigoare. Avem disponibile doua categorii de uscatoare: uscatoare aer prin refrigerare sau absorbtie.
Delta Pack Romania are constant uscatoare de aer pe stoc. Daca sunteti interesat de achizitia unui uscator de aer contactati-ne.

In colaborare cu partenerii nostri din Germania Elvetia si Anglia, asiguram consumabile originale si alternative precum si piese de schimb originale pentru urmatoarele marci de compresoare, uscatoare si filtre de retea: Alup, Atlas Copco, Boge, Ceccato, CompAir, Demag, Ecoair, Gardner Denver, Hydrovane, Ingersoll Rand, Kaeser, Mattei, Renner, Sullair si altele.

Suntem un partener corect şi de încredere pentru furnizorii noştri şi suntem în căutarea unor parteneriate benefice, comune, pe termen lung. Protecţia mediului, bunăstarea şi onestitate sunt părţi inseparabile ale filozofiei noastre de afaceri şi respectăm toate legile în vigoare în regiunea unde ne desfăşurăm activitatea. in domeniul compresor de aer