COMPRESOARE PE SURUB

Compresoarele Hertz sunt fabricate in concordanta cu standerdele CE; avand o constructie compacta, usor de instalat si utilizat.

Compresoarele sunt gata pentru o imediata instalare si folosire fiind echipate cu toate sistemele de control, monitorizare si de racire.

Hertz Kompressoren este o organizaţie internaţională cu o prezenta globala, implicată în proiectarea, fabricarea şi comercealizarea de compresoare de aer comprimat şi a echipamentelor de aer comprimat, de calitate superioară, oferind, de asemenea, servicii excelente pentru service compresoare si intretinerea compresoarelor de aer.

Scopul permanent al Hertz Kompressoren este de a crea şi a produce produse de calitatea cea mai bună la preţuri rezonabile, pentru a satisface nevoile clienţilor noştri. Experienţa şi cunoştinţele angajaţilor noştri sunt baza acestor eforturi iar noi cultivăm aceste caracteristici pentru a ţine pasul cu cererea de pe piaţa globală.

Suntem un partener corect şi de încredere pentru furnizorii noştri şi suntem în căutarea unor parteneriate benefice, comune, pe termen lung. Protecţia mediului, bunăstarea şi onestitate sunt părţi inseparabile ale filozofiei noastre de afaceri şi respectăm toate legile în vigoare în regiunea unde ne desfăşurăm activitatea. in domeniul compresor de aer

Pe baza unei îmbunătăţiri continue a proceselor şi resurselor de afaceri ne asigurăm că îndeplinim aşteptările în continuă creştere a partenerilor, angajaţilor, mediului social şi a patronilor noştri.

 

Cele mai comercializate modele de compresoare